SAB afhaal-spaghettifestijn

Omdat niemand kan voorspellen of eetfestijnen in oktober nog mogen doorgaan, maar we toch écht wel centjes willen inzamelen voor de school, organiseert het oudercomité van SAB een afhaal-spaghettifestijn!

Dit zal doorgaan op vrijdag 23 oktober en zaterdag 24 oktober.

Nadat vorig schooljaar de opbrengst van het spaghettifestijn geïnvesteerd werd in de nieuwe kleuterspeelplaats, zijn dit jaar onze kinderen van de lagere school aan de beurt. Met de opbrengst zal het oudercomité voor een stuk tegemoet komen in de aankoop van 24 nieuwe laptops.

Daarom zorgen we voor verse spaghetti (saus bereid door ’t Schotelken) of een breughelbord (’t Schotelken), een lekker dessertje, bijhorende wijnen (Minnegoed Wines) of een lekker biertje (Straf Broerke).

Zo kunnen jullie thuis, in alle veiligheid, genieten van een lekker etentje en tegelijkertijd de school sponsoren.

Zoals gewoonlijk eten de kleuters die op SAB naar school gaan gratis.

Bezorg je bestelformulier (klik hier) en het gepast geld ten laatste op maandag 16 oktober 2020 op het secretariaat van de school of via de juf of meester van je kind. Na deze datum kunnen wij helaas geen bestellingen meer aannemen… Op vrijdag 23 oktober en zaterdag 24 oktober kan je je bestelling tussen 17u30 en 20u00 afhalen in de refter van de school. (Driehoekstraat 42a, Brakel) Bij het afhalen, is het meebrengen van een draagtas aangewezen.

Bedankt voor uw steun!

Reacties zijn gesloten.