SAB Nieuws – SAB makes you happy!

Het nieuwe schooljaar is van start gegaan met onze zomerbar! Nog even languit in de strandstoelen en met een drankje erbij. In een vaak te drukke wereld vol negatief nieuws gaan wij dit schooljaar de zon laten schijnen door de focus te leggen op wat ons blij en gelukkig maakt.

Zoals u op de speelplaats kon zien, hebben wij strandstoelen besteld. Zo kunnen de leerkrachten vanaf nu met de klas naar buiten trekken om een uurtje te lezen of voor een lesje in de buitenlucht.

Op 2 fotowanden, ééntje onder de luifel en ééntje naast het bureau van de directie, leggen we de focus op het goede nieuws van de school en de leerlingen. Voor de fotowand onder de luifel mogen ouders en leerlingen foto’s meebrengen of opprikken van leuke nieuwsfeiten: een medaille bij jouw sportclub, een baby’tje erbij in de familie, enzoverder.

Een gezonde geest in een gezond lichaam is belangrijk, dus duwen we dit schooljaar ook eens de rem in en gaan we momenten inbouwen van rust en meditatie.

En in de loop van het schooljaar zullen we met de klassen enkele activiteiten doen waarbij we onszelf en onze medemensen gelukkig willen maken. Maar wat dat allemaal zal inhouden, blijft natuurlijk nog een verrassing.

Wij hopen alvast op een fijn schooljaar, één waarbij we allen mogen stralen zoals onze smileys!

groepsfoto1 (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *