UPDATE

Beste ouders, lieve kinderen,

Het is even wennen aan de nieuwe situatie zowel voor jullie als voor ons. Hopelijk hebben jullie je al wat kunnen bezighouden tijdens deze eerste week. Jullie zullen al gemerkt hebben dat er geen nieuwe leerstof tussen de opdrachten zat. Deze lessen kunnen jullie met de correctiesleutel verbeteren via deze link.
https://www.viavanin.be/bingel/thuisleren/correctiesleutel-rekensprong-plus/

Wij zijn ook niet van plan om voor de paasvakantie nieuwe leerstof mee te geven. Wel willen wij dat jullie de geziene leerstof blijven inoefenen en herhalen. Naast de opdrachten die we al hebben meegegeven, zal er vanaf maandag 23/03 tot aan de paasvakantie elke dag een dagtaak op Scoodle klaarstaan. Om geen al te grote achterstand op te lopen, verwachten wij dat dit iedere dag gemaakt wordt. Dit ter vervanging van de dagelijkse lessen in de klas. Wij zullen je gemaakte taken opvolgen en bekijken.

‘Hamsteren’ in de winkels wordt sterk afgeraden en is niet nodig maar extra oefeningen ‘hamsteren’ kunnen wij alleen maar sterk aanraden 😊 😊 😊

Tips (hoeft niet, maar mag) hierbij:

  • Alle oefeningen die niet zijn ingevuld in jullie rekenboek C mogen zeker afgewerkt worden.

  • Naast de oefeningen van sprong 7, 8 en 9 (rekensprong) op Bingel kunnen jullie ook blok 7, 8 en 9 van ‘Reken Maar’ maken op Bingel.

  • Wie graag eens van zich laat horen mag altijd een foto trekken waar hij/zij in deze bizarre periode toch nog HAPPY van wordt. (dit om toch nog in ons jaarthema te blijven) Stuur je foto door naar demoorsilke@gmail.com. Hou onze klasblog zeker in de gaten want op die manier kan je meegenieten van de HAPPY-momentjes van je klasgenoten.

  • Via onderstaande link kunnen jullie ook elke dag een taak vinden die kan afgedrukt worden en op papier kan gemaakt worden. De dag nadien verschijnt ook iedere keer de correctie.

https://www.plantyn.com/web/nl/leerleefbeleef/basis?utm_source=sim&utm_medium=email&utm_campaign=plantyn-bao_lesmateriaal-coronacrsis-optin-2&utm_content=newsletter&utm_term=surf+naar+onze+website-7143&m_i=Mf2hVlOwhIzEeDPS6nJATeO9MVTEoSW4SoBiwyKtPa4Offg_6zTjA%2B6CAqbBCGfYzt5H_uDhEGIOedbwDj6toJTjxz3mVU

Wij hopen jullie snel terug te zien!

Lieve groetjes,

Juf Mieke & juf Silke

Reacties zijn gesloten.