Video: UPDATE.1

Enkele leerlingen maakten een kort filmpje om even een update te geven van hoe het met hen gaat. Ze doen de groetjes, geven doe-tips, vertellen wat ze doen, enz. Dit is de eerste UPDATE. Wie graag in de tweede compilatie zit kan filmpjes sturen naar tim.schamp@clusterbrakel.be. Het is altijd leuk een teken van leven te krijgen nu we elkaar zo lang moeten missen, dus wij hopen natuurlijk op veel reacties! Tot binnenkort en geniet mee!

7 reacties op “Video: UPDATE.1

 1. Ik vind de filmpjes echt super leuk!
  Ik zal zeker proberen om een nieuw filmpje te maken.
  Groetjes,
  Liam

 2. Super leuk, ik mis jullie heel hard. Ik mis ook de grapjes van meester Tim en de leuke dingen de we samen doen. Hopelijk zijn jullie nog niet ziek, ik ben niet ziek. Gelukkig kan ik nog contact houden met een paar klasgenootjes op Snapchat. En ik maak elke dag wat huiswerk, ook in het weekend.
  Als ik gedaan heb met mijn huiswerk ga ik op mijn nieuwe schommel die ik een paar dagen geleden heb gekocht, daar heb ik heel veel plezier aan en ook speel ik met mijn hond of help ik bij het huishouden.

  liefs Jolien

 3. Echt leuk om naar te kijken.
  Ben zo benieuwd naar waarmee jullie je dagen vullen.
  Dank u wel meester Tim en juf Marijke voor dit initiatief!
  Wij proberen deze week zeker nog een filmpje door te sturen.
  Groetjes Flore

 4. Dag meester Tim,

  Superleuk filmpje! Fijn om zo op de hoogte te kunnen blijven van elkaar. Wij kijken vol verwachting uit naar verder nieuws!
  Fijn weekend iedereen en: “blijf in uw kot, behalve om te wandelen of te sporten. “

  Groetjes,

  Camille en Guillor

 5. Wij gaan zeker weten nog eentje maken hoor!!
  Dat is superleuk!!
  Blijf gezond meester en juf!!😆

  Liefs Alyssa😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *