Video’s 2016-2017

SAB Nieuws
De meest opmerkelijke activiteiten en gebeurtenissen van dit schooljaar werden kort samengevat op onze schoolsite met het SAB Nieuws. Herbekijk hier alle nieuwsberichten van schooljaar 2016-2017, “SAB zet in beweging”! (klik op afspeellijst om een keuze te maken)

 

Schoolfeest: Beweeg mee met SAB
Ook het schoolfeest stond in het teken van bewegen. Met “Beweeg mee met SAB” kozen alle klassen een dansje met veel herhaling of met bewegingen die niet zo moeilijk waren, zodat dit uitnodigde om mee te bewegen! Herbekijk hier alle optredens (klik op afspeellijst om een keuze te maken).

 

6de leerjaar neemt afscheid
In een spetterende afscheidsavond namen de leerlingen na vele jaren op onze school afscheid van SAB. Herbekijk de volledige afscheidsavond. Klik op de afspeellijst voor nog meer video’s van het 6de leerjaar.

 

SAB zet in beweging
Tijdens het schooljaar 2016-2017 stond alles, na de doortocht van Clouseau en de “Zin Om Te Bewegen”-wedstrijd een jaar eerder, in het teken van bewegen. We namen deel aan vele sportactiviteiten, waaronder de interscholencross, meester op de fiets, parkour, sportweek, … Daarnaast stuurde onze school, in een samenwerking met Toerisme Brakel, iedereen in beweging door de 8 deelgemeenten van Brakel met een maandelijkse wandelzoektocht! (klik op afspeellijst om alle sportieve filmpjes te bekijken)

 

SAB op TV: “De Slimste Klas”
In november van dit schooljaar waren de leerlingen van het 5de leerjaar (de opnames gebeurden toen ze in het 4de leerjaar zaten) te zien in een aflevering van “De Slimste Klas” bij VTMkzoom. Onze school won de aflevering!

 

SAB op TV: “Generatie K”
In november waren de leerlingen van het 6de leerjaar (de opnames gebeurden toen ze in het 5de leerjaar zaten) te zien in een aflevering van “Generatie K” op Ketnet. Het programma, met Kristel (ex-K3), werd opgenomen in de Diggiehoeve.

 

De Warmste Week
Onze school zamelde met “De Warmste Week” van Studio Brussel geld in voor Kinderen Van De Zon,  een vzw bestaande uit 9 vrijwilligers, waaronder ook enkele Brakelaars die verbonden zijn met onze school. Met een kalenderverkoop werd 1500 euro opgehaald. Het bedrag werd bezorgd in Boom.

 

1ste leerjaar
Enkele filmpjes uit het eerste leerjaar. Klik op de afspeellijst om een keuze te maken …

 

5de leerjaar
Enkele filmpjes uit het vijfde leerjaar. Klik op de afspeellijst om een keuze te maken.

 

Groep 4: allerlei
Enkele filmpjes van kleutergroep 4. Klik op de afspeellijst om een keuze te maken.

 

Groep 4: liedjes en versjes
Er werd veel gezongen in kleutergroep 4. Klik op de afspeellijst om een keuze te maken.

 

Groep 4: jarigen
Elke jarige werd in de bloemetjes gezet. Klik op de afspeellijst om een keuze te maken.

 

Groep 4: sporten