Wandelzoektocht

Onze school zorgt voor een extra warme kerstvakantie. Het ongewone jaar wordt afgesloten met een wandelzoektocht voor groot en klein, langsheen een goed verlichte route in Nederbrakel. Langs het parcours hangen 6 kersttruien, die door de leerlingen zelf ontworpen zijn. Bij elke trui hoort een letter en een opdracht. De letters vormen samen een codewoord. Iedereen kan, tussen maandag 21 december en zondag 3 januari, op zoek gaan naar de code want de route en het antwoordformulier kan u downloaden door HIER te klikken.

Daarnaast werkten alle leerlingen, van peuter tot en met zesde leerjaar, mee aan een heuse scheurkalender. In het nieuwe jaar 365 keer opstaan met een lach, een mooie spreuk, weetjes en tekeningen. De scheurkalenders kunnen bekomen worden via de school, via Slagerij Nico & Heidi, ’t Schotelken en Boekhandel Braeckman. Op deze manier wenst de school iedereen een fijn eindejaar en een mooie start van 2021!

Tijdens de tocht kan u een QR code inscannen om een gedicht te beluisteren. Indien dit niet lukt kan u het gedicht ook hier beluisteren. Veel plezier!

1 reactie op “Wandelzoektocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *