Jubilee SAB – grote reünie!

Eind mei is het 40 jaar geleden dat de gebouwen van basisschool Sint-Augustinus Brakel in de Driehoekstraat feestelijk werden ingehuldigd. Dit laten we niet zomaar voorbijgaan. 40 jaar later organiseren we in dat weekend niet alleen het schoolfeest (zaterdag 27 mei) maar ook de grote Jubilee SAB reünie (zondag 28 mei). Alle (oud)-leerlingen, (oud)-leerkrachten en sympathisanten zijn op zondag welkom voor een babbel, een hapje en een drankje en enkele (muzikale) verrassingen!

Voor de hapjes bevestigden Au Toi, T Schotelken, Maurice & Co en Nico & Heidi hun aanwezigheid. Op het podium zullen o.a. oud-leerlingen (DJ Yaron, Showspot, jazzband Salopet) en DJ Giamix voor muziek, dans, zang en sfeer zorgen. Dit alles in een openluchtsetting met lounge bar.

OPGEPAST: Om het voor iedereen sfeervol en leuk te houden, kunnen we maar een beperkt aantal mensen toelaten, daarom wordt er gewerkt met een kaartenverkoop. OP = OP. Kaarten kosten € 5 (met een gratis consumptie inbegrepen) en zijn vanaf nu verkrijgbaar Bij Jo, Boekhandel Braeckman, Nico & Heidi, Marktkaffee, T Schotelken en via de school en de leerkrachten. Kinderen tot 12 jaar krijgen gratis toegang.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie terug te mogen ontmoeten! Trommel die oud-klasgenoten maar op en hou onze eventpagina in de gaten voor meer info!

Tot dan!

Het team van SAB (van toen en nu)

P.S. De aanwezigen op het reünie-etentje van het oudercomité sluiten gratis aan op dit event en dienen geen kaart aan te kopen.

Klik hier en bevestig jouw aanwezigheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *