Video’s 2011-2012

Sinterklaasfeest
Op de televisie kregen we dit jaar héél wat kookprogramma’s. We kregen van Sinterklaas een brief met de vraag om, tijdens zijn bezoek aan onze school, eens iets anders voor hem klaar te maken. Herbekijk wat de klassen ervan gebakken hebben! (klik op afspeellijst om een fragment te kiezen)

 

Zuidactie
Tijdens onze jaarlijkse Zuidactie probeerden alle leerlingen centjes bij elkaar te krijgen voor een land in het zuiden. (klik op afspeellijst om een fragment te kiezen)

 

Bedankingsfeest
Elk jaar worden, op het einde van het schooljaar, alle helpende handen bedankt. Herbekijk de optredens van de leerlingen. (klik op afspeellijst om een fragment te kiezen)

 

Videoclips 5A

 

Peuters & kleuters
Een verzameling van leuke filmpjes van dit schooljaar: kermis, versjes, herfstwandeling, … (klik op afspeellijst om een fragment te kiezen)

 

Tik Tak
In de peuterklas bij juf Katty werden vele thema’s leuk aangebracht met een aflevering van Tik Tak! Herbekijk ze hier! (klik op afspeellijst om een fragment te kiezen)

 

Move tegen pesten (februari 2012)

 

Dikke truiendag (februari 2012)

 

De Stip (november)
Het tweede leerjaar deed een oproep in het VTM programma ‘De Stip’. Ze wilden graag een echte pizza leren maken voor Sinterklaas. De Brakelse Mezza-Luna reageerde enthousiast …