Video’s 2014-2015

SAB Nieuws
De meest opmerkelijke activiteiten en gebeurtenissen van dit schooljaar werden kort samengevat op onze schoolsite met het SAB Nieuws. Herbekijk hier alle nieuwsberichten van schooljaar 2014-2015, dat volledig in het teken stond van “een beestig schooljaar”! (klik op afspeellijst om een keuze te maken)

 

Sint-Augustinus Brakel (SAB) wint op carnaval Brakel: SABeestig!
Het hoogtepunt van ons “beestig” schooljaar was onze overwinning bij carnaval Brakel! Hieronder kan je ons zelfgeschreven en ingezongen (meester Tim/juf Mieke/Ann) lied herbeluisteren, alsook de act van die avond herbekijken! (klik op afspeellijst om een keuze te maken)

 


Het beestigste schoolfeest

Heel het schooljaar stond in het teken van het thema “beestig”. Tijdens het beestigste schoolfeest waren alle kinderen verkleed als dieren en hun acts waren passend. Ook de leerkrachten en het oudercomité waagden zich aan een dans! Herbeleef het volledige schoolfeest! (klik op afspeellijst om een keuze te maken)

 

Afscheidsavond 6de leerjaar
Op donderdag 25 juni nam het zesde leerjaar afscheid van onze school. In een show, rond thema “strips”, blikten ze terug op de jaren en de activiteiten die ze op onze school beleefden. De muzikale ouders van Bavo zorgden voor enkele mooie songs. Herbekijk de volledige show:

 

Afscheidsclip 6de leerjaar

 

Eindejaarsclip 5de leerjaar

 

Met heel de school … naar het circus!
Op 6 maart trokken we met alle kinderen van onze school naar het circus! Volledig passend in ons “beestig” thema, mochten de dieren van het circus zelfs enkele dagen op ons grasveld verblijven!

 

Kerstclips
In het vijfde en het zesde leerjaar maakten de leerlingen een kerstvideoclip! (klik op afspeellijst om een keuze te maken)

 

4de leerjaar gaat zwemmen met de onderwatercamera

 

5de leerjaar
Enkele video’s die op de klasblog van het vijfde leerjaar verschenen (moederdag, schoolreis, uitstap naar het bos). Klik op de afspeellijst!

 

6de leerjaar
Enkele video’s die op de klasblog van het zesde leerjaar verschenen. Klik op afspeellijst om een keuze te maken!

 

Peuters & kleuters
Een reeks filmpjes van activiteiten van de kleinsten op onze school. Het was weer een boeiend schooljaar! Klik op afspeellijst om een filmpje te kiezen!