Video’s 2019-2020

SAB Nieuws
De meest opmerkelijke activiteiten en gebeurtenissen van dit schooljaar werden kort samengevat op onze schoolsite met het SAB Nieuws. Herbekijk hier alle nieuwsberichten van schooljaar 2019-2020, “SAB makes you happy”! (klik op afspeellijst om een keuze te maken)

Kaatje bij SAB
Dit schooljaar namen we deel aan een wedstrijd van Ketnet. Je kon een bezoek van Kaatje Tralalaatje winnen op jouw school. We maakten een origineel filmpje en werden verrassend genoeg alweer uitgeroepen tot de winnaar. Zo kwam de energieke en enthousiaste Kaatje langs bij SAB om er haar grote verjaardagsfeest te geven. Een onvergetelijke belevenis. Bekijk onze inzending en een samenvatting van die dag. (klik op afspeellijst om een keuze te maken)

Corona-filmpjes
Tijdens dit schooljaar brak het Corona-virus uit. Daardoor konden we maandenlang niet naar school gaan. Gelukkig konden we aan de hand van filmpjes contact houden met elkaar! Hier zie je ze allemaal nog eens samen. (klik op afspeellijst om een keuze te maken)

1ste leerjaar
In deze afspeellijst ziet u een overzicht van allerlei filmpjes die het eerste leerjaar dit schooljaar maakte. (klik op afspeellijst om een keuze te maken)

5de leerjaar
In deze afspeellijst ziet u een overzicht van allerlei filmpjes die het vijfde leerjaar dit schooljaar maakte: samen naar het bos, TikTok, knuffeldag, sportweek, kerstclip, … (klik op afspeellijst om een keuze te maken)

6de leerjaar
In deze afspeellijst ziet u een overzicht van allerlei filmpjes die het zesde leerjaar dit schooljaar maakte. (klik op afspeellijst om een keuze te maken)

Kleuterklassen
De kleuterjuffen maakten heel wat originele video’s met hun klassen. Bekijk hier een overzicht. (klik op afspeellijst om een keuze te maken)

Jarigen bij juf Katty
Juf Katty heeft de gewoonte om een video te maken wanneer iemand jarig is. (klik op afspeellijst om een keuze te maken)

Samenvatting van het decennium
Dit schooljaar maakten we de overgang van de ’10s naar de ’20s, maar niet zonder even terug te kijken op enkele fantastische belevenissen van 2010 tot en met 2019!