Straf Broerke

logostrafbroerkeMidden de jaren ’90 kreeg het oudercomité van onze school het idee om een eigen biertje te laten brouwen. Het Straf Broerke was geboren! Na een pauze, riep het huidige oudercomité het project weer tot leven in 2010 zodat iedereen nu op onze activiteiten kan genieten van dit lekkere biertje (amberkleurig, 8%, 33cl). De opbrengst van de verkoop van dit biertje gaat integraal naar projecten ten voordele van de school en de kinderen.

Logo
Tijdens het spaghettifestijn eind 2010, liep er een grote wedstrijd waarbij iedereen kon stemmen op door de leerlingen ontworpen logo’s voor het biertje. Emmily Caekebeke werd als winnaar van deze tekenwedstrijd gekozen. Dankzij haar ontwerp staat nu op elk flesje een creatief en origineel logo.

Bestellen
Het Straf Broerke is steeds verkrijgbaar. Bestellingen zijn mogelijk via strafbroerke@hotmail.com of via het besteldocument te verkrijgen op het secretariaat van de school. De bestelling kan afgehaald worden op vrijdag. Indien vrijdag voor u onmogelijk is, gelieve dan een dag af te spreken met het secretariaat. De betaling gebeurt cash bij afhaling.

Hopelijk bent ook u benieuwd naar de smaak van dit unieke bier dat exclusief gebrouwen wordt voor het oudercomité Sint-Augustinus en steunt u langs deze weg verschillende schoolprojecten en initiatieven voor onze basisschool.

  • 1 flesje (33cl): 2,50 euro (enkel op activiteiten, niet te bestellen)
  • Mini pakket (6x 33cl): 10 euro (+1 euro leeggoed)
  • 1 bak (24 x 33cl): 25 euro (+5 euro leeggoed)