Video’s 2015-2016

SAB Nieuws
De meest opmerkelijke activiteiten en gebeurtenissen van dit schooljaar werden kort samengevat op onze schoolsite met het SAB Nieuws. Herbekijk hier alle nieuwsberichten van schooljaar 2015-2016, “Daar Zit Muziek In”! (klik op afspeellijst om een keuze te maken)

 

Schoolfeest: “Swing Mee Met SAB”
Het volledige schooljaar 2015-2016 draaide rond muziek. Tijdens het schoolfeest werden alle swingende acts beoordeeld door een op The Voice geïnspireerde jury. Kies jouw gewenste clipje via de afspeellijst.

 

Clouseau
Tijdens ons muzikaal schooljaar liep er een wedstrijd waarbij je een mini-concert van Clouseau kon winnen. Onze school won de “Zin Om Te Bewegen” wedstrijd met een originele bewerking. Koen en Kris Wauters kwamen op donderdag 17 december langs. Bekijk hier het clipje waarmee onze school won!

 

SAB – Daar Zit Muziek In (videoclip)
Bij de start van het schooljaar zongen alle leerkrachten een eigen themalied in: “Daar Zit Muziek In”. In de bijhorende videoclip zitten ook alle leerlingen van de school verwerkt.

 

Teambuilding
De leerkrachten van SAB trokken dit schooljaar op teambuilding! Alles stond in het teken van muziek en de dag werd afgesloten met een verkleedfeest!

 

AVS kwam langs!
Op de eerste schooldag draaide AVS een leuke reportage over onze start!

 

Afscheidsavond
Het zesde leerjaar blikte in een mooie afscheidsavond terug op alle fijne momenten bij SAB! Herbekijk hier de volledige afscheidsavond.

 

Dikketruiendag / Move tegen pesten
Kies één van de twee filmpjes via de afspeellijst.

 

Even stilstaan
Tijdens dit schooljaar stonden we even stil bij enkele dramatische gebeurtenissen … Klik op de afspeellijst om een keuze te maken.

 

Terugblik op carnaval
Vorig schooljaar won SAB carnaval Brakel. Een jaar later waren we met enkele collega’s aanwezig om onze titel door te geven. We blikten ook even terug met enkele beelden uit het privé archief …

 

1ste leerjaar
Het eerste leerjaar maakte enkele fijne uitstappen. (zie afspeellijst)

 

5de leerjaar
Het vijfde leerjaar maakte een videoclipje en trok naar het bos! (zie afspeellijst)

 

6de leerjaar
Het zesde leerjaar maakte enkele leuke videoclips (afscheidsclip, kerstclip, …). Bekijk ze via deze afspeellijst.

 

Voorleesverhalen
Tijdens de voorleesweek verscheen er op de schoolsite elke dag een door de leerlingen van het 5de leerjaar zelf geschreven en zelf getekend verhaal! (zie afspeellijst)

 

Groep 4: jarigen
Juf Katty vierde de verjaardagen van al haar leerlingen met een bijhorend filmpje. (zie afspeellijst)

 

Groep 4: liedjes en versjes

 

Groep 4: activiteiten