Video’s 2017-2018

SAB Nieuws
De meest opmerkelijke activiteiten en gebeurtenissen van dit schooljaar werden kort samengevat op onze schoolsite met het SAB Nieuws. Herbekijk hier alle nieuwsberichten van schooljaar 2017-2018, “Een jaar vol magie”! (klik op afspeellijst om een keuze te maken)

 

Duivelse +School: Kevin De Bruyne & Leander Dendoncker
Onze school nam deel aan een wedstrijd van Ketnet, de Rode Duivels en Pleegzorg Vlaanderen. De opdracht bestond erin Pleegzorg Vlaanderen op een originele manier bekender te maken. Onze inzending werd gesmaakt, want op vrijdag 25 mei kwam Ketnet goed nieuws brengen aan onze leerlingen! SAB werd omgedoopt tot “DUIVELSE +SCHOOL” en kreeg als beloning Rode Duivels Kevin De Bruyne en Leander Dendoncker op bezoek. Een onvergetelijke gebeurtenis voor in de geschiedenisboeken van SAB! (Klik op afspeellijst om alle beelden en reportages te bekijken.)

 

Magische Wandeltocht
Op zaterdag 24 februari 2018 organiseerde onze school een Magische Wandeltocht, passend binnen ons jaarthema “magie”. Goochelaar Tom had bij een mislukte truc juf Silke weggetoverd! In een magische wereld vol elfen, eenhoorns, trollen en heksen moesten de wandelaars op zoek naar een code om haar terug te vinden in Goochelstad! Warme chocolademelk en een soepje, een magische lolly, dansspektakel, een sprookjesboom, een carrousel, een wensput en een orgelman zorgden op deze koude zaterdagavond voor een warme sfeer. Herbeleef de magie met onze aftermovie! (Klik op afspeellijst om ook de reclamefilmpjes te bekijken.)

 

Schoolfeest: Droom mee met SAB
Ook het schoolfeest stond in het teken van het thema magie. Met “Droom mee met SAB” kozen alle klassen voor een sfeervolle, magische act. Herbekijk hier alle optredens (klik op afspeellijst om een keuze te maken).

 

3de kleuterklas en 6de leerjaar nemen afscheid
In een spetterende afscheidsavond namen de leerlingen van het zesde leerjaar en voor het eerst ook de kinderen van de derde kleuterklas afscheid. Ze zijn klaar voor een nieuwe stap. Herbekijk de volledige afscheidsavond.

 

Stopmotion
Dit schooljaar hadden we een projectweek rond het thema “vakantie”. In één van de aangeboden activiteiten maakten de leerlingen stopmotion filmpjes. Klik op de afspeellijst om een keuze te maken en deze te herbekijken …

 

5de leerjaar: reclame
De leerlingen van het vijfde leerjaar maakten in groepjes radioreclame. Ze ontdekten wat daarbij inhoudelijk belangrijk is, schreven zelf de tekst en spraken het bericht expressief in. Klik op de afspeellijst om een keuze te maken en de berichtjes te herbeluisteren.

 

5de leerjaar: allerlei
Enkele filmpjes uit het vijfde leerjaar. Klik op de afspeellijst om een keuze te maken.

 

meer video’s volgen binnenkort …