Video’s 2018-2019

SAB Nieuws
De meest opmerkelijke activiteiten en gebeurtenissen van dit schooljaar werden kort samengevat op onze schoolsite met het SAB Nieuws. Herbekijk hier alle nieuwsberichten van schooljaar 2018-2019, “Reis mee met SAB”! (klik op afspeellijst om een keuze te maken)

 

Schoolfeest: Welkom op SAB Airlines
Ook het schoolfeest stond in het teken van het thema reizen. Met “Welkom op SAB Airlines” kwamen alle klassen aan op de luchthaven, klaar voor vertrek. Alle aanwezigen checkten in voor een wereldreis. Herbekijk hier alle optredens (klik op afspeellijst om een keuze te maken).

 

3de kleuterklas en 6de leerjaar nemen afscheid
In een spetterende afscheidsavond namen de leerlingen van het zesde leerjaar en ook de kinderen van de derde kleuterklas afscheid. Ze zijn klaar voor een nieuwe stap. Herbekijk de volledige afscheidsavond.

 

Afscheidsclip: “Allemaal”
Naar het einde van het schooljaar toe hebben de kinderen van de 3de kleuterklas en het 6de leerjaar een afscheidsclip opgenomen.

 

Sinterklaas (3de – 4de – 5de – 6de leerjaar)
Herbekijk de Sinterklaasdansjes! Klik op de afspeellijst om een keuze te maken.


 

5de leerjaar: reclame
De leerlingen van het vijfde leerjaar maakten in groepjes radioreclame. Ze ontdekten wat daarbij inhoudelijk belangrijk is, schreven zelf de tekst en spraken het bericht expressief in. Klik op de afspeellijst om een keuze te maken en de berichtjes te herbeluisteren.

 

5de leerjaar: allerlei
Enkele filmpjes uit het vijfde leerjaar. Klik op de afspeellijst om een keuze te maken.

 

Kleuters: allerlei.
Klik rechts bovenaan om een filmpje te kiezen …

 

Groep 5: liedjes, versjes en allerlei
Klik rechts bovenaan om een filmpje te kiezen …