Video’s 2020-2021

SAB Nieuws
De meest opmerkelijke activiteiten en gebeurtenissen van dit schooljaar werden kort samengevat op onze schoolsite met het SAB Nieuws. Herbekijk hier alle nieuwsberichten van schooljaar 2020-2021. Met als jaarthema “#letterfretters” werkten we elke maand rond alles wat je met letters kan vormen: we schreven een jaarkalender bij elkaar met alle leerlingen, lazen voor, werkten creatief rond luisteren, … (klik op afspeellijst om een keuze te maken)

Schoolfeest “Altijd pret met het alfabet”
Tijdens dit schooljaar konden we nog geen live schoolfeest organiseren, dus deden we een online schoolfeest! Aansluitend bij ons jaarthema trokken alle klassen een letter van het alfabet waarrond ze een act maakten.
(klik op afspeellijst om een keuze te maken)

5de leerjaar
In het vijfde leerjaar maakten we verschillende video’s van uitstappen en activiteiten. Zo trokken we naar het bos, het WOW-park, maakten we een kerstclip, … (klik op afspeellijst om een keuze te maken)

6de leerjaar
De leerlingen van het zesde leerjaar namen afscheid van onze school tijdens een grootse afscheidsavond die, volledig coronaproof, buiten doorging en (jammer genoeg) met elke klas apart. Toch maakten we er allen een mooie avond van! Herbekijk de meest memorabele momenten (waaronder ook de afscheidsclip en het zeeklas-verslag). (klik op afspeellijst om een keuze te maken)

1ste leerjaar – Kronkeldiedoe