Video’s 2021-2022

SAB Nieuws
De meest opmerkelijke activiteiten en gebeurtenissen van dit schooljaar werden kort samengevat op onze schoolsite met het SAB Nieuws. Herbekijk hier alle nieuwsberichten van schooljaar 2021-2022. Met als jaarthema “SABake OFF” werkten we in alle klassen rond bakken, koken, hygiëne, de voedingsdriehoek, veiligheid, … (klik op afspeellijst om een keuze te maken)

Schoolfeest “Smul mee met SAB”
Tijdens dit schooljaar konden we eindelijk terug een live schoolfeest organiseren! Alle klassen brachten een act rond het jaarthema SABake OFF. (klik op afspeellijst om een keuze te maken)

3de leerjaar
Herbeleef de sportweek van het derde leerjaar B. (klik op afspeellijst om een keuze te maken)

5de leerjaar
In het vijfde leerjaar maakten we verschillende video’s van uitstappen en activiteiten. Zo trokken we naar het bos, maakten we een kerstclip, maakten de leerlingen hun eigen voorleesverhalen en een bakprogramma, … (klik op afspeellijst om een keuze te maken)

6de leerjaar
De leerlingen van het zesde leerjaar namen afscheid van onze school tijdens een grootse afscheidsavond. Herbekijk de meest memorabele momenten (waaronder ook de afscheidsclip en het zeeklas-verslag). (klik op afspeellijst om een keuze te maken)

SABake OFF
Verschillende chef-koks supporterden mee voor onze sous-chefs! (klik op afspeellijst om een keuze te maken)

Kleuters
Een overzicht van de leukste activiteiten vanuit onze kleuterafdeling.